donderdag 15 maart 2018

Seizoenstop

In de afgelopen weken konden we soms al genieten van aangename temperaturen. Een voorbode van de naderende lente. Zoals in elk jaar laat ik dan de modelbaan weer met rust en gaat mijn aandacht uit naar ons bootje. Seizoenstop! In september bouw ik wel weer verder.
Ter afsluiting van het winterseizoen vier plaatjes van vandaag:

 
Aan het emplacement is in deze winter niet gewerkt. Alle aandacht ging uit naar het hotel Grischuna en enkele wisselvervangingen in de schaduwstations. Volgend seizoen komt de draaischijf met locloods aan de beurt en daarna kan het westelijk deel van het emplacement afgewerkt worden.
 

Opnames als deze zijn nu mogelijk doordat er nog geen bovenleidingportalen zijn gemonteerd. Ik wil proberen om in de volgende winter deze portalen (met verlichting) aan te brengen.


Het Hotel Grischuna krijgt nog een paar schoorsteentjes en wat hekjes. Daarna wordt de omgeving verder afgewerkt. Wanneer? Ik zie wel....

 
Voorlopig dus even geen bouwactiviteiten. Ik krijg in het volgende weekeinde nog een paar liefhebbers op bezoek en daarna gaat de stekker er voor langere tijd uit.
Ik hoop in de komende winter weer net zo fijn met modelbouw bezig te kunnen zijn als in het afgelopen seizoen. Ik zal dat zeker weer delen via dit Blog, tot dan!
 
Een fijne zomer toegewenst, Jan 


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten